![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator Šokački Forum
|
Tom - Tom je prvi šokački disko
DA, i to baš u Đakovu ![]() Odlična tamburaška glazba petkom i subotom te odlična atmosfera ![]() Sekcija ŠOKAČKI DISKO se nalazi i na portalu u izborniku desno pa si pogledajte kako to sve izgleda a ako imate namjeru posjetitti Đakovo za vikent onda na našem portalu možete vidjeti i tko svira taj vikend! ![]() |
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
#2 |
|
Administrator
Datum registracije:: May 2009
Mjesto: Bogdanovci (Vukovar)
|
Evo i nas Sremaca idući vikend u Đakovu.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Bila preksinoć i sinoć....bilo je fenomenalno.....
Svirao je t.s. Dyaco
|
|
![]() |
![]() |
|
|
#4 |
|
Registrirani korisnik
Datum registracije:: Jun 2009
|
pa stvarno je bilo super ZA DRUSTVO IZ BOGDANOVACA
|
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Malo ću promijenit tekst, neće se valjda autor ljutit.......
Ej Stipa, Stipa s tobom uvik muka, zar ti moraš bit do zadnjeg gosta. Ej Stipa, Stipa sto ti salauka, tebi vraže nikad nije dosta. Ej Stipa, Stipa s tobom uvik muka piješ tu, a svinje ti se deru. Ej di li samo uvik nađeš take što u bircu kukuruze beru. ![]() To Stipa.....samo za DRUŠTVO IZ BOGDANOVACA!
|
|
![]() |
![]() |
|
|
#6 |
|
Registrirani korisnik
Datum registracije:: Nov 2009
|
Eto mene i projateljice sutra u Tom - Tom, i to po prvi put!!! Pa da vidimo kako je
![]() |
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
#7 |
|
Registrirani korisnik
Datum registracije:: Apr 2010
|
Pozdrav svima!
Ja sam čak na koljenima završio, odlično je ! Last edited by joza888; 05-01-2010 at 06:16 PM.. |
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|